Vols conéixer els nostres visitants alats a Oliva?

Al mes de setembre tornen les activitats gratuïtes a la Marjal Pego-Oliva. Una iniciativa que té com a objectiu divulgar el patrimoni natural del parc i conscienciar sobre la importància de la seua salvaguarda.
El dia 24 de setembre tindrà lloc l’activitat «Vols conéixer els nostres visitants alats?». Aquest dia estarà dedicat a conéixer una mica més de prop les espècies d’avifauna més freqüents en aquesta època, i aprendre també l’interessant treball de camp que es du a terme en una estació d’anellatge científic.
Els teuladins són uns simpàtics animals que voletegen i canten en qualsevol racó de les nostres muntanyes, camps, zones humides i fins i tot dels ambients humanitzats de pobles i ciutats; però, a més, aporten una valuosa informació científica sobre l’estat de conservació dels ecosistemes, com també dels canvis i amenaces que aquests puguen estar patint. És per açò que els ornitòlegs dediquen moltes hores a l’estudi i seguiment de les poblacions naturals, tant de les espècies dels nostres parcs naturals durant les migracions, com d’aquelles que els habiten al llarg de tot l’any.
El grup està reduït a quinze persones, per la qual cosa recomanem als interessats que reserven plaça amb antelació suficient. Es recomana així mateix que porten roba còmoda i de colors discrets, protecció contra els mosquits, gorra, prismàtics, guia d’aus i càmera de fotos.

Dades de l’activitat:
• Dia: dissabte 24 de setembre de 2016
• Hora i lloc d’inici: 8.00 hores; tourist info
•Durada de l’activitat: 2.5 hores aproximadament
• Cost de l’activitat: gratuïta. Límit: 15 persones
• Més informació: 679 195 227 / parque_pegooliva@gva.es

Oliva

Més informació

El dia 24 de setembre tindrà lloc l’activitat «Vols conéixer els nostres visitants alats?». Aquest dia estarà dedicat a conéixer una mica més de prop les espècies d’avifauna més freqüents en aquesta època, i aprendre també l’interessant treball de camp que es du a terme en una estació d’anellatge científic.Preu

0 €

Email de contacte

parque_pegooliva@gva.es

Agenda d’esdeveniments