VISITES GUIADES A LA LLACUNA DEL SAMARUC – ALGEMESÍ

La Llacuna del Samaruc és una reserva, dins del Parc Natural de l’Albufera, que acull nombroses espècies arbòries autòctones, com el salce, el xop blanc, l’om i el tamariu, o espècies herbàcies típiques de zones humides, com el lliri vermell, la cua de guilla o el nenúfar. En espècies animals es pot gaudir de les granotes, nadar, escoltar el so vespertí dels ànecs o veure el vol de les libèl·lules, de les papallones i de les aus menudes com l’oroneta. El seu habitant més il·lustre és el samaruc, un peix autòcton que sols es troba en uns pocs aiguamolls valencians i que està en greu perill d’extinció.

Si voleu conéixer la llacuna hi ha programades dues visites guiades per al dissabte 8 d’octubre i per al dissabte 5 de novembre.

Si esteu interessats sol·liciteu-ne informació i inscriviu-vos en el Museu de la Festa d’Algemesí. (Tel.: 962 018 630 museu@algemesi.net).

Cartell Visites Samaruc

 

Més informació

La Llacuna del Samaruc és una reserva, dins del Parc Natural de l’Albufera, que acull nombroses espècies arbòries autòctones, com el salce, el xop blanc, l’om i el tamariu, o espècies herbàcies típiques de zones humides, com el lliri vermell, la cua de guilla o el nenúfar. En espècies animals es pot gaudir de les […]Email de contacte

museu@algemesi.net

Agenda d’esdeveniments