Visites guiades a Torrent (l’Horta)

Torrent ofereix visites guiades debades i itineraris pel nucli antic. La Torre Museu, la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu, «l’Hort de Trénor» o l’Antic Mercat són alguns dels edificis que es visiten.

 L’Ajuntament de Torrent, per a potenciar la història i el patrimoni del municipi, ha posat en marxa una sèrie de visites.

 Les visites guiades a la Torre Museu consten d’una explicació del monument, a través d’un vídeo explicatiu i d’un itinerari per les sis plantes de la Torre. Un guia explica l’evolució de la Torre i de la ciutat de Torrent al llarg del temps.

 En relació als itineraris pel nucli antic, es tracta d’un recorregut que inclou la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu, la Torre, l’Hort de Trénor, el Museu Comarcal de l’Horta Sud i l’Antic Mercat.

 Totes aquestes visites es poden sol·licitar de forma gratuïta a través del telèfon de l’Ajuntament 961 111 111.

 

Més informació

Torrent ofereix visites guiades debades i itineraris pel nucli antic. La Torre Museu, la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu, «l’Hort de Trénor» o l’Antic Mercat són alguns dels edificis que es visiten.Agenda d’esdeveniments