Visita Guiada Especial Falles

¿Vols conéixer de prop la festa de les Falles? Apunta’t a la Visita Guiada Especial Falles a Oliva dijous que ve 17 de març. A través d’un recorregut per diferents barris d’Oliva ens endinsarem en el món faller per a conéixer el seu origen, la seua història, la seua gent i les seues curiositats.

El recorregut de la visita

La visita començarà a les 10.00 del matí des de la Tourist Info (vora el Mercat Municipal). Des d’allí el grup es dirigirà a visitar els monuments fallers acompanyats amb la banda de música tradicional de dolçaina i tabalet que amenitzarà el recorregut. I és que la música en la festa fallera és un element central que acompanya cada acte. Aquesta i el so de la pólvora estan intrínsecament lligats a les Falles.

La comitiva es detindrà en cada monument, on els guies acompanyants explicaran l’origen de la festa, què és un casal faller, el significat dels diferents actes o la indumentària tradicional, entre molts altres aspectes, en diferents idiomes. A més, els participants podran integrar-se en la festa de la mà de les diferents comissions.

Inscripcions ‘Visita Guiada Especial Falles’

Tourist Info Oliva

Adreça: Passeig de Lluís Vives s/n – Vora el Mercat Municipal

Telèfon: 962855528

Email: oliva@touristinfo.Net

Més informació

¿Vols conéixer de prop la festa de les Falles? Apunta’t a la Visita Guiada Especial Falles a Oliva dijous que ve 17 de març. A través d’un recorregut per diferents barris d’Oliva ens endinsarem en el món faller per a conéixer el seu origen, la seua història, la seua gent i les seues curiositats. El recorregut […]Reservas

Haga click para reservar

Agenda d’esdeveniments