Vela Llatina a Silla

L’Associació Cultural Vela Llatina de Silla, organitzadora del XI Premi President de la Diputació de Vela Llatina, arreplega la tradició mil·lenària de la navegació amb barca pròpia del llac  de l’Albufera de València.

Des de l’any 1987 se celebren les tradicionals regates a l’Albufera, amb un recorregut que comença i acaba en el port de Silla.

El calendari d’exhibicions per al 2016 comprén un total de huit proves oficials, que se celebraran entre els mesos de març i setembre, al Parc Natural de l’Albufera.

Les dates de les proves que es disputaran al llarg de l’any 2016 són les següents:

– 2 d’abril (Prova de Falles)

– 30 d’abril (1a Exhibició Lliga Diputació)

– 28 de maig (2a Exhibició Lliga Diputació)

– 25 de juny (3a Exhibició Lliga Diputació)

– 23 de juliol (4a Exhibició Lliga Diputació)

– 3 de setembre (5a Exhibició final de Lliga)

En les diferents proves participen més de trenta embarcacions de diferents associacions de vela llatina dels municipis situats a l’entorn del llac de l’Albufera.

El programa de cada dia inclou actes com l’aparellament de les barques i muntatge de les veles, l’esmorzar de «germanor» i la prova de vela llatina des de la mata del Rei.

Més informació en www.velallatina.org i velallatinasilla@gmail.com

Fotos: Eva Ripoll

 

Més informació

L’Associació Cultural Vela Llatina de Silla, organitzadora del XI Premi President de la Diputació de Vela Llatina, arreplega la tradició mil·lenària de la navegació amb barca pròpia del llac  de l’Albufera de València. Des de l’any 1987 se celebren les tradicionals regates a l’Albufera, amb un recorregut que comença i acaba en el port de […]Agenda d’esdeveniments