Mondúber Trail. 24 de Setembre de 2016

Mondúber Trail

Si eres aficionat a les carreres de muntanya, una pràctica en auge actualment, no et pots perdre el III Mondúber Trail que es disputa a Tavernes de la Valldigna el dissabte 24 de setembre.

Aquesta iniciativa ens permet deixar darrere l’asfalt per a ficar-nos en plena naturalesa i gaudir a l’aire lliure en tres curses de muntanya.

Aquesta edició del Mondúber Trail ofereix tres carreres: una ultra de 72 quilòmetres que comença a les 05:00 hores; una marató de 42 quilòmetres amb eixida a les 07:00 hores, i una mitja marató de 21 quilòmetres a partir de les 18:00 hores.

I diumenge se celebrarà una marxa senderista i una cursa per a xiquets.

Tant les eixides com les arribades de les curses es faran al poliesportiu municipal.

Recordeu que abans d’enfrontar-nos a una carrera hem d’estar ben preparats, tant físicament com mentalment. Per això, és important haver seguit un bon pla d’entrenament les setmanes prèvies a la cursa, augmentar a poc a poc les càrregues i cuidar aspectes com l’alimentació o l’equipació.

Consulta el recorregut i inscriu-te ací.

Si vols més informació, envia un correu a monduber.trailgmail.com o telefona al 650 063 642.

Més informació

Si eres aficionat a les carreres de muntanya, una pràctica en auge actualment, no et pots perdre el III Mondúber Trail que es disputa a Tavernes de la Valldigna el dissabte 24 de setembre.Email de contacte

monduber.trailgmail.com

Agenda d’esdeveniments