Menja’t Sollana

Sollana celebra «Menja’t Sollana», el 10, 11 i 12 de juny. Les jornades gastronòmiques, culturals i turístiques ofereixen un tast de la gastronomia local acompanyat d’una programació cultural per a tots els públics. La música i el teatre tornen a ser el punt fort, tot i que es reforça el turisme local amb una Marxa solidària en benefici de l’AECC, que acostarà a totes les persones que s’animen a fer el recorregut per la marjal.

Divendres a la nit, l’estrena a València del grup, Guillem Albà & la Marabunta – serà l’encarregat d’animar la vetllada. Dissabte ho farà la Batuclown, amb la batucada i els números de circ animaran la zona de tapes per la vesprada, i a la nit, l’espectacle Tatuaje, ens farà un recorregut per la vida de Concha Piquer.

Les jornades tancaran la seua programació cultural diumenge amb el concert didàctic i musical de Ramonets, les seues adaptacions infantils de la música “The Ramones” farà vibrar i ballar a tota la família. Tot açò complementat amb una zona d’activitats infantils amb jocs i tallers.

L’esdeveniment començarà el divendres 10 de juny a les huit de la vesprada i finalitzara el diumenge 12 a les 16 h. La zona de tapes torna a situar-se al carrer Doctor Santiago Vidal, on els assistents podran adquirir tiquets per només 1 € i canviar-los als diferents estands per una de les tapes oferides o per una consumició a la barra central.

cartell Menja't Sollana

Més informació

Sollana celebra «Menja’t Sollana», el 10, 11 i 12 de juny. Les jornades gastronòmiques, culturals i turístiques ofereixen un tast de la gastronomia local acompanyat d’una programació culturalAgenda d’esdeveniments