Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners

Les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners se celebren, de l’1 al 16 d’octubre, en la platja de les Arenes de València.
18 restaurants de la platja de les Arenes han elaborat un menú degustació amb l’arròs com a protagonista. Només n’heu de triar un d’ells i tastar-lo.
Els menús tenen un preu que, segons el restaurant, va dels 18 als 41 euros, i inclou l’entrant, un plat principal i les postres. Segons el restaurant, també estan inclosos la beguda i el café.
Els restaurants permeten triar entre diverses propostes d’arrossos així que, a més de l’arròs mariner, podem tastar-ne uns altres dels arrossos més destacats de la cuina valenciana. Hi ha propostes per a tots els gustos: melós de fessols i naps, paella valenciana, arròs del senyoret, arròs a banda, paella d’escamarlans i bolets, arròs melós de carranc…
Consulteu els menús en Guia jornades d’arrosos mariners 

Més informació

Les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners se celebren, de l’1 al 16 d’octubre, en la platja de les Arenes de València. 18 restaurants de la platja de les Arenes han elaborat un menú degustació amb l’arròs com a protagonista. Només n’heu de triar un d’ells i tastar-lo. Els menús tenen un preu que, segons el restaurant, […]Agenda d’esdeveniments