Històries Nocturnes a Llíria

Llíria organitza una activitat turisticocultural singular durant el mes de juliol: les Històries Nocturnes: patrimoni, personatges, melodies i bon paladar.

Es tracta d’unes visites guiades nocturnes acompanyades de representacions teatrals i música d’època en directe. Es faran tres espectacles cronològics seguint tres rutes temàtiques:

  1. Els orígens. Ruta de l’Edeta romana i la Lyria andalusina (nit del divendres 8 de juliol).
  2. La màgia. Ruta de la Llíria medieval (nit del divendres 15 de juliol).
  3. L’esplendor. Ruta de la Llíria del Renaixement i el Barroc (nit del divendres 22 de juliol).

Perquè el públic participe en l’activitat és obligatori que faça una inscripció prèvia per via de correu electrònic, telèfon o directament en el mostrador de la Tourist-Info Llíria.

L’execució de cada capítol té una durada de dues hores, de 23.00 h a 1.00h. El personal de Turisme Llíria dirigeix el grup seguint el recorregut previst fins als punts estratègics, on un narrador explica històries corresponents a cada època segons el capítol en qüestió.

Lloc: Tourist-Info Llíria, plaça Major, número 1.

Reserves i inscripcions: www.lliria.es

historias nocturnas llíria-2

 

 

Més informació

Llíria organitza una activitat turisticocultural singular durant el mes de juliol: les Històries Nocturnes: patrimoni, personatges, melodies i bon paladar. Es tracta d’unes visites guiades nocturnes acompanyades de representacions teatrals i música d’època en directe. Es faran tres espectacles cronològics seguint tres rutes temàtiques: Els orígens. Ruta de l’Edeta romana i la Lyria andalusina (nit […]Agenda d’esdeveniments