Fira València Turisme. La Fira de les Comarques

La Fira de les Comarques Valencianes acosta a la ciutat de València els millors productes turístics valencians, del 13 al 15 de maig, a la Plaça de Bous de València.

La nova Fira s’inaugura el divendres, 13 de maig, a les 18:00, amb l’actuació dels Bastonets d’Algemesí i de Pep Gimeno Botifarra a la Plaça de Bous de València.

43 casetes ocuparan l’esplanada exterior de la Plaça de Bous de València i 22 més s’instal·laran a l’arena de la plaça per a promocionar les destinacions de sol i platja i potenciar la gastronomia valenciana als visitants.

Concretament, a l’exterior de la Plaça trobaràs l’oferta de: Llíria, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, Olocau, Alpuente, Andilla, Chulilla, Sot de Chera, Manc. de l’Alt Túria, Manc. de la Serrania, Chera, Utiel, Villargordo del Cabriel, Venta del Moro, Requena, Buñol, Chiva, Cheste, Yátova, Manises, Paterna, Algemesí, Alzira, Carcaixent, la Ribera del Xúquer, Enguera, Manc. de la Canal de Navarrés, Ayora, Cofrentes, Cortes de Pallás, l’Associació de Municipis la Vall del Xúquer-Cabriol, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent, Ontinyent, Manc. de la Vall d’Albaida, Manc. de la Safor, Manc. de la Valldigna, Potries, la Manc. del Racó d’Ademús i el Patronat València Turisme.

A l’interior de la plaça podràs descobrir els productes de: Sagunt, Canet d’En Berenguer, el Puig de Santa Maria, Sueca, Cullera, Gandia, Oliva, Xeraco, Piles, Turisme València i la Federació de Càmpings CV.

En cada estand, els expositors oferiran informació dels seus recursos turístics i duran a terme diverses activitats per a promocionar-ne l’oferta, com degustacions gastronòmiques, tallers artesanals, sorteigs, etc.

A la zona gastronòmica es potenciarà la gastronomia valenciana i els vins de la DO Utiel-Requena i de Terres dels Alforins. Les degustacions es podran adquirir mitjançant un sistema de venda de tiquets.

El patronat, amb la col·laboració dels municipis expositors, també ha tancat una completa programació amb actuacions musicals i folklòriques, exhibicions d’artesania i degustacions gastronòmiques.

A més, el Patronat Provincial de Turisme proporcionarà un «Passaport de la Fira de les Comarques» amb molts premis per als participants en la Gimcana de València Turisme (trobareu informació a l’estand del Patronat, al costat de l’estàtua).

D’altra banda, València Turisme vol incentivar l’ús del transport públic per a accedir a la fira turística, per això tots els visitants de la fira que presenten el seu bitllet de rodalies de Renfe rebran un obsequi promocional a l’estand del Patronat Provincial de Turisme.

T’ho perdràs?

Horaris de la Fira:

– Divendres, 13 de maig:

  • Estands d’informació turística: de 18:00 a 21:00 h
  • Estands de gastronomia: de 18:00 a 23:00 h

– Dissabte, 14 de maig:

  • Estands d’informació turística: d’11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 21:00 h
  • Estands de gastronomia: d’11:00 a 23:00 h

– Diumenge, 15 de maig:

  • Estands d’informació turística: d’11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h
  • Estands de gastronomia: d’11:00 a 22:00 h

FULLET_PROG_FVT_2016.indd

 

FULLET_PROG_FVT_2016.indd

 

 

Més informació

La Fira de les Comarques Valencianes acosta a la ciutat de València els millors productes turístics valencians, del 13 al 15 de maig, a la Plaça de Bous de València.Agenda d’esdeveniments