ENTRECOMARQUES 2016 – RUTES TURÍSTIQUES GUIADES

“Entre Comarques”, organitzat per les mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Ribera Baixa i Alta i la Safor i subvencionat pel Patronat València Turisme, ha programat rutes turístiques guiades a 54 municipis, durant cinc mesos, de febrer a juny de 2016.

El programa ofereix 33 dies de ruta durant 17 caps de setmana per a mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 54 municipis, dels quals 26 són de la Vall d’albaida, 18 de la Ribera Baixa i Alta i 10 de la Safor.

Concretament, es recorreran els municipis de la Pobla del Duc, Llutxent, Benicolet, Alberic, Fontanars, Montixelvo, Terrateig, Bocairent, Ontinyent, Agullent, Montaverner, Alfarrasí, Algemesí, Aigües Vives, Benigànim, Quatretonda, Atzeneta d’Albaida, Bufali, Guadassuar, Benimodo, Albaida, Benissoda, Benimuslem, Alzira, Castelló de Rugat, Salem, Cullera, Polinyà de Xúquer, Bélgida, El Palomar, Manuel, Sueca, Corbera, Sumacàrcer, Tous, l’Alcúdia, Benifaió, l’Olleria, Aielo de Malferit, Otos, Beniatjar, Carcaixent, Potries, Ador, Rótova, Alfauir, Llombai, Beniarjó, Xeresa, Simat de la Valldigna, Bellreguard, Oliva y Barx.

El programa finalitzarà amb la “Trobada Entre Comarques” que tindrà lloc el 2 de juliol, a Tavernes de la Valldigna.

En aquest programa també participen 36 empresaris que ofereixen allotjament amb desdejunis per a dues persones i sopars també per a dues persones.

Cada ruta de matí comença a les 10:30 i la de la vesprada a les 16:30, des de l’ajuntament de la població corresponent. El preu per persona és de 4€ per dia i inclou les visites de matí i vesprada, degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.

Calendari Entre Comarques

Febrer

Dia 20: La Pobla del Duc
Dia 27: Alberic
Dia 21: Llutxent/ Benicolet
Dia 28:Fontanars/ Pou Clar
Març

Dia 5: Montixelvo/ Terrateig
Día 12: Ontinyent/ Agullent Dia 6: Bocairent
Dia 13: Montaverner/ Alfarrasí
Abril

Dia 2: Algemesí
Dia 9: Benigànim/ Quatretonda
Dia 16: Guadassuar/ Benimodo
Dia 23: Benimuslem/ Alzira
Dia 30: Cullera/ Polinyà de Xúquer Dia 3: la barraca de Aigües Vives
Dia 10: Atzeneta d’Albaida/ Bufali
Dia 17: Albaida/ Benissoda
Dia 24: Castelló de Rugat/ Salem

Maig

Dia 7: Bèlgida/ El Palomar
Dia 14: Sueca/ Corbera
Dia 21: L’Alcúdia/ Benifaió
Dia 28: Otos/ Beniatjar Dia 8: Manuel
Dia 15: Sumacàrcer/ Tous
Dia 22: L’Olleria/ Aielo de Malferit
Dia 29: Carcaixent
Juny

Dia 4: Potries/ Ador
Dia11: Llombai
Dia 18: Xeresa
Dia 25: Bellreguard/ Oliva Dia 5: Rótova/ Alfauir
Dia 12: Beniarjó
Dia 19: Simat de la Valldigna
Dia 26: Barx

Més informació

“Entre Comarques”, organitzat per les mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Ribera Baixa i Alta i la Safor i subvencionat pel Patronat València Turisme, ha programat rutes turístiques guiades a 54 municipis, durant cinc mesos, de febrer a juny de 2016. El programa ofereix 33 dies de ruta durant 17 caps de setmana per a […]Agenda d’esdeveniments