Dia Mundial del Turisme

El dimarts, 27 de setembre, se celebra el Dia Mundial del Turisme amb el lema «Turisme per a tots», per a promoure el turisme universal.

Molts municipis valencians celebren aquest dia amb visites guiades gratuïtes.

Sagunt t’ofereix recorreguts pel seu patrimoni històric i industrial, el dissabte 24 de setembre.

El Puig de Santa Maria celebra el Dia Mundial del Turisme amb dues rutes. El dissabte 24 de setembre, Ruta Cavallers i Princeses, i el diumenge 25 de setembre, Ruta Refugis i Trinxeres.

Ontinyent també ofereix rutes guiades gratuïtes el diumenge 25 de setembre per a donar a conéixer els refugis d’Ontinyent i recórrer l’itinerari senderista pel riu Clariano.

Ayora també ha programat una visita, en aquest cas per dimarts 27 de setembre. El recorregut començara a la Tourist Info d’Ayora, a les 12:30 hores, i visitarà el Claustre de la Casa de la Cultura, l’inici de la Ruta del “Hilo Rojo” i l’Església “Ntra. Sra. de la Asunción” (BIC). No és necessari inscripció prèvia.

Xàtiva celebra el Dia Mundial del Turisme amb la ruta dels sentits l’1 d’octubre. Els participants podran experimentar com és la visita a la ciutat des del punt de vista d’una persona amb alguna discapacitat; d’aquesta manera, la proposta inclou una visita guiada als principals monuments sense poder utilitzar algun dels sentits (vista, oïda…). Informa’t ací .

Riba-roja de Túria se suma a aquesta commemoració realitzant visites guiades adaptades pel casc antic de Riba-roja de Túria. El 24 de setembre visitarà la població, l’Associació ASDISP de la Pobla de Vallbona, el 22 d’octubre ASPRONA de València i el 5 de novembre amb ASINDOWN de Castelló.

Més informació

El dimarts, 27 de setembre, se celebra el Dia Mundial del Turisme amb el lema «Turisme per a tots», per a promoure el turisme universal. Molts municipis valencians celebren aquest dia amb visites guiades gratuïtes. Sagunt t’ofereix recorreguts pel seu patrimoni històric i industrial, el dissabte 24 de setembre. El Puig de Santa Maria celebra […]Agenda d’esdeveniments