DARRERE DELS PASSOS DE JAUME I

Turiart i Rutes Jaume I ofereixen rutes temàtiques sobre la figura de Jaume I a València, el Puig i Sagunt.

La celebració del 9 d’Octubre a la Comunitat Valenciana serà el punt de partida d’aquesta activitat que se centrarà en la figura del monarca i la seua època.

«Descobreix la València de Jaume I», «Jaume I i el Puig: preludi de la conquesta de València» i «Jaume I i l’època medieval a Sagunt», seran els itineraris que iniciaran aquesta col·laboració conjunta, que preveu expandir-se a altres poblacions.

Jaume I és el monarca més important de la història del poble valencià. El 9 d’octubre del 1238 entra a la conquistada ciutat de València, i a partir d’aquell moment es consolida un model social i territorial nou, caracteritzat pel repartiment de les terres entre els conqueridors i l’establiment d’una normativa jurídica que assenta el nou govern. Un personatge històric imprescindible per a entendre i conèixer la identitat i els costums del poble valencià.

Les rutes esmentades s’estrenaran, respectivament, el dissabte 8, el dissabte 15 i el diumenge 16 d’octubre a València, Sagunt i el Puig.

Per a més informació sobre les rutes i el calendari de dates contacteu amb els telèfons 963 520 772 o amb el correu electrònic reservas@turiart.com, o consulteu en www.turiart.com i www.rutasjaumei.com.

Més informació

Turiart i Rutes Jaume I ofereixen rutes temàtiques sobre la figura de Jaume I a València, el Puig i Sagunt. La celebració del 9 d’Octubre a la Comunitat Valenciana serà el punt de partida d’aquesta activitat que se centrarà en la figura del monarca i la seua època. «Descobreix la València de Jaume I», «Jaume […]Email de contacte

reservas@turiart.com

Reservas

Haga click para reservar

Agenda d’esdeveniments