«Coneix el Túria a la llum de la lluna»

Durant els mesos de juliol i agost, la Tourist Info Riba-roja de Túria fa la ruta nocturna «Coneix el Túria a la llum de la lluna». Aquestes rutes es duran a terme els dies 15 i 16 de juliol i 19 i 20 d’agost.

Es tracta d’una opció alternativa per a tots aquells que gaudeixen del senderisme i la naturalesa, ja que evitant la calor intensa de l’estiu es pot gaudir d’una caminada per la ribera del riu.

Amb la llanterna en la mà s’emprén un recorregut interessant per les senderes del parc: noves olors i sons comencen a cobrar vida dins de la foscor de la nit. Aquesta caminada és una forma nova de conéixer i interpretar la nostra naturalesa, d’aprendre sobre els hàbits dels animals nocturns, de reconéixer les característiques de la vegetació autòctona i delectar-se amb el so del riu en córrer. En definitiva, és una forma diferent de gaudir la naturalesa durant l’estiu.

El recorregut aproximat és de sis quilòmetres i de dues hores de durada. Aquesta ruta és altament recomanable per a tot tipus de públic, ja que la marxa és fàcil i a peu pla.

A tots els interessats a participar-hi, les inscripcions es fan en línia en el blog de Riba-roja de Túria.

 

 

 

Més informació

Durant els mesos de juliol i agost, la Tourist Info Riba-roja de Túria fa la ruta nocturna «Coneix el Túria a la llum de la lluna». Aquestes rutes es duran a terme els dies 15 i 16 de juliol i 19 i 20 d’agost.Agenda d’esdeveniments