PLATGES D’OLIVA

Platges naturals

Oliva està situada en un lloc privilegiat del Mediterrani amb nombroses i esplèndides platges d’arena fina i daurada i d’aigües poc profundes que s’estenen al llarg de 8,5 km i que es coneixen a tot Europa per la seua naturalitat, bellesa i qualitat inigualables. Característiques que, unides al càlid clima i a una àmplia oferta de serveis, fan de les platges d’Oliva una destinació preferent per a gaudir de les vacances en qualsevol època de l’any.

Platges de Qualitat Turística (posar logos certificats: Q qualitat turística/Qualitur/Bandera Blava/Aenor GestionAmbiental iso14001)

Les platges d’Oliva tenen guardons merescuts de qualitat turística i mediambiental que avalen la bona gestió de les seues platges i serveis, posant especial atenció a les necessitats dels seus usuaris.

Entre les instal·lacions i serveis cal destacar: platges accessibles, llavapeus, zones esportives, quioscs i servei de salvament i socorrisme.

Dunes mil·lenàries

Les dunes d’Oliva, poblades d’una fauna i flora autòctona de gran bellesa són la principal defensa de les seus platges, un sistema viu en constant moviment, de gran valor ecològic i d’un valor paisatgístic indubtable.

L’Ajuntament d’Oliva, conscient de la seua singularitat, ha implantat sistemes de gestió mediambiental amb la finalitat de divulgar la importància de l’ecosistema dunar i fomentar el seu respecte. La salvaguarda dels cordons dunars és la millor garantia de preservació de l’equilibri dinàmic de les platges.

PLATGES ZONA NORD

Platja de Terranova

PLATGES ZONA CENTRE

Platja de Pau Pi

Platja d’Aigua Blanca

PLATGES ZONA SUD

Platja de Rabdells

Platja de l’Aigua Morta

Platja de les Deveses


Agenda d’esdeveniments