Marca turística


PERFIL XARXES SOCIALS

El Patronat de Turisme Provincial, s’ha marcat com a objectiu principal, donar suport al sector, millorant la nostra visualització dins del mercat nacional i internacional, per tal d’augmentar el nostre posicionament com a destí turistic.

Per la qual cosa anem a indentificar el nostre destí turístic, fent valdre la seua singularitat, potenciant les nostres activitats i productes i ajudant al visitant a gaudir de la nostra identitat. És així que, hem fet participar als agents implicats, per tal d’incrementar la potència de la nostra imatge i fer-la més atractiva.

El nou equip de govern s’ha proposat provocar una millora de capacitat d’acollida al client i generar una coherència en la oferta, que permetrà i facilitarà el posicionament del nostre territori dins dels mercats turístics.

Tant des del Patronat, com des de fora de la institució, ja fa un temps que s’ha considerat que la marca utilitzada fins ara, ha generat confusió i no arriba a definir amb precissió la identitat del territori. Malgrat l’esforç realitzat fins ara, els resultats obtesos no han estat els esperats pels ateriors gestors .

És per la qual cosa que hem iniciat la legislatura, reforçant les capacitats professionals del Patronat i hem convingut, amb especialistes del sector, en la conveniència de modificar la marca turística existent, per tal de poder aconseguir els nostres objectius.

La Diputació de València i la nostra delegació en especial, preten impulsar un territori des de la vessant del municipalisme territorial i administratiu. Per la qual cosa, volem que des del principi les accions que isquen de la nostra Delegació, han d’integren un territori, que des de sempre ha estat vinculat entre sí. Des de la ciutat a les comarques i des dels pobles al territori. Així ho considerem en tant que forma part de la nostra identitat i precisament això és el que ens aporta el major valor i atractiu. I per això volem que ens identifiquen, i així és com volem que ens reconeguen.


Fitxers