Els “Winter Day”·de València Turisme i Turismo Valencia arranquen demà a Llíria

  • Pilar Moncho: “L’objectiu del programa és ampliar l’oferta turística de València ciutat amb destinacions comarcals de qualitat”
  • La proposta turística reprèn l’exitosa experiència del “València Summer Day” i forma part de l’acord marc entre el Patronat Provincial de Turisme de València i l’Ajuntament de València per a dinamitzar i fidelizar el turisme en les comarques valencianes

01/02/2017
El Patronat Provincial de Turisme de València, a través de la seua marca turística València Turisme, i la Fundació Turismo Valencia de l’Ajuntament de València, llancen demà, 2 de febrer, el programa “València Winter Day” que reprèn l’exitosa experiència turística de “València Summer Day” organitzada el passat estiu.

El projecte connecta el cap-i-casal amb vuit destinacions comarcals amb la intenció de “dinamitzar i fidelizar el turisme en el territori valencià”, segons explicava Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat i diputada de Turisme de la Diputació de València.

“València Summer Day” proposa gaudir d’un dia fora de València ciutat amb vuit experiències a Llíria, Gandia, Cullera, Sagunt, Requena, Ontinyent, Bocairent i Xàtiva. Tal com apunta la diputada Pilar Moncho, l’objectiu del programa és “ampliar l’oferta turística de València ciutat amb destinacions comarcals de qualitat”.

D’Edeta a les festes de “Moros i Cristians”

El programa arranca demà a Llíria amb la proposta de l’experiència “Simfonia de Cultures” a Llíria, l’antiga ciutat íbera coneguda com “Edeta”. Les següents eixides són l’experiència festera de ‘Moros i Cristians’ a Ontinyent (divendres, 3), “The Borgia” a Gandia (dissabte, 4), “El castell i les mil fonts” de Xàtiva (diumenge, 5), el “Mar de pirates” de Cullera (9 de febrer), “La pedra viva” de Bocairent (10 de febrer), “La frontera del vi” (11 de febrer) a Requena, i “Saguntum” (12 de febrero).

La proposta turística forma part de l’acord marc entre el Patronat Provincial de Turisme de València i l’Ajuntament de València, rubricat el passat 21 de juliol pels representants d’ambdues entitats per a promocionar conjuntament València i les comarques com a destinació turística.

Eixides de dijous a diumenge fins al 28 de maig

Aquestes excursions diàries o “Day Tours” ofereixen interessants propostes amb eixides de dijous a diumenge, des de demà fins al 28 de maig. Tots els tours tenen l’eixida en la plaça de l’Ajuntament de València, enfront de la Tourist Info.

El programa inclou el desplaçament, la recepció de visitants en els punts de destinació, les visites guiades, entrades i esmorzar. Cadascuna d’aquestes excursions, podran adquirir-se en les Tourist Info de la ciutat de València.


Agenda d’esdeveniments