València, Xàtiva i Requena acullen les primeres sessions digitals del projecte formatiu Xarxa #ValènciaTurisme

  • Vuit experts imparteixen des de hui fins al 15 de juny el projecte formatiu impulsat pel Patronat Provincial de Turisme per a millorar l’ús dels mitjans socials com a ferramenta turística
02/06/2016

La Nau de València, la Casa de Cultura de Xàtiva i l’Ajuntament de Requena han acollit les primeres sessions del projecte formatiu Xarxa #ValènciaTurisme, organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de València per a fomentar l’ús i la millora dels mitjans socials com a ferramenta i estratègia turístiques en les destinacions de la província.

 Vuit experts imparteixen des de hui fins al 15 de juny les sessions formatives i pràctiques digitals de València Turisme en vuit seus comarcals: Requena, Chelva, Sagunt, València, Alzira, Xàtiva, Ontinyent i Gandia.

Gersón Beltrán (@gersonbeltran) i Susana Lluna (@susanalluna) són els influenciadors de les sessions a València i Xàtiva, que han començat hui i acaben demà amb la segona sessió, dirigida als tècnics de l’Horta, la Costera i la Canal de Navarrés.

José Ramón Sahuquillo (@jrsahuquillo) dirigeix el taller digital en l’Ajuntament de Requena hui i dimarts que ve, 7 de juny, per als tècnics de la Plana d’Utiel, la Foia de Bunyol i la Vall d’Aiora.

Les jornades, de vuit hores de durada i gratuïtes, s’imparteixen en horari de matí durant dos dies i estan dirigides als tècnics dels municipis de la província, que ja usen les xarxes socials per a la promoció turística. Així doncs, els tallers aporten tècniques avançades en l’ús i el maneig de les xarxes enfocades especialment al sector turístic.

Píndoles formatives digitals

L’objectiu de les jornades és millorar la situació dels perfils dels municipis i les comarques de la província en les xarxes socials segons els criteris del baròmetre d’Invat·tur. Amb aquestes píndoles formatives, també es fomenta la creació de sinergies entre les distintes destinacions turístiques.

Després dels tallers formatius, les destinacions i les comarques més dinàmiques en les xarxes socials optaran a uns premis que concedirà el Patronat Provincial de Turisme de València en una jornada de presentació de resultats l’octubre del 2016.

Pròximes sessions

L’Ajuntament de Chelva és la seu dels tallers digitals per als tècnics dels Serrans i el Racó d’Ademús. Frank Murray (@frankmurray) és el community manager que impartirà la jornada els dies 7 i 8 de juny.

La Casade Cultura Capellà Pallarés de Sagunt acollirà la sessió formativa impulsada per València Turisme els dies 7 i 14 de juny. Agustín Arambul (@bulbulsuperbul) impartirà el taller als inscrits del Camp de Morvedre i el Camp de Túria.

Els tècnics locals de la Ribera Alta i la Ribera Baixa podran assistir a la jornada formativa que impartirà Dani Ortega (@daniortega) en la seu de Ribera Turisme, a Alzira, els dies 14 i 15 de juny.

Clara Soler (@clara_soler) impartirà la jornada de Xarxa #ValènciaTurisme en la seu de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida a Ontinyent els dies 14 i 15 de juny.

Gandia és la seu comarcal de la Safor seleccionada per València Turisme per al desenvolupament de la jornada sobre xarxes socials. L’experta en xarxes socials Marga Cabrera (@margatwita) dirigirà les sessions formatives els dies 9 i 10 de juny.


Agenda d’esdeveniments