València Turisme sondeja el turisme sènior en la fira “50+ Beurs Utrecht”

  • El Patronat de Turisme de València acudeix a la fira holandesa amb un ampliat catàleg de productes

20/09/2018
El Patronat de Turisme de València participa, a través de la seua marca turística “València Turisme”, en la fira especialitzada en turisme sènior ’50+ Beurs Utrecht’ per a presentar el renovat catàleg de productes turístics que inclou propostes i experiències autòctones per a gaudir al llarg de tot l’any.

Des de dimarts passat i fins al dissabte, 22 de setembre, València Turisme exposa les propostes valencianes en la fira d’Utrecht, “al mateix temps que sondegem els nous perfils i preferències del turista sènior holandès”, ha comentat Evarist Caselles, director del Patronat de Turisme que s’ha desplaçat a Holanda per a participar en les primeres jornades de la fira i en diverses reunions amb responsables de l’OET de La Haia .

En l’espai expositiu de València Turisme té presència activa l’hotel L’Estació de Bocairent, regentat per holandesos, que ha preparat diverses d’experiències turístiques especials amb motiu de la fira. Cal assenyalar que Holanda és el quart país emissor de turisme a la Comunitat Valenciana.

Afermar llaços amb el sector turístic holandès

En aquest sentit, el certamen d’Utrecht és una oportunitat excel·lent per a presentar les noves opcions turístiques que marca el territori valencià i afermar el contacte ja establit amb touroperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb la direcció de l’Oficina de Turisme Espanyola a La Haia.


Agenda d’esdeveniments