València Turisme se suma a la “Ona Verda” per a promocionar la província

11/03/2021
El Patronat Provincial de Turisme de València s’uneix de l’11 al 18 de març en l’acció Global Greening-L’Ona Verda, promoguda per a “omplir de llum verda i esperança en el turisme” els edificis i monuments singulars de la nostra destinació València, com a part d’una iniciativa de Turespaña i el seu homòleg a Irlanda.

Els organismes oficials de turisme d’Irlanda, Turespaña, Turisme Comunitat Valenciana i altres destinacions participants han organitzat aquesta iniciativa amb motiu de la festivitat de Sant Patrici el 17 de març, dia nacional d’Irlanda.

Es tracta d’una acció de promoció bidireccional, en la qual València Turisme persegueix donar a conèixer la destinació València en el mercat irlandès, mitjançant la il·luminació de monuments dels municipis de la província.

Les localitats valencianes de Cullera, Gandia, Riba-Roja, Requena, Bocairent, Ontinyent i Paterna, entre altres, participen en aquesta acció, que s’ha dut a terme en anys anteriors amb la il·luminació de part de la geografia espanyola i internacional.


Agenda d’esdeveniments