València Turisme reuneix a tècnics i regidors municipals per a preparar Fitur 2017

  • Pilar Moncho, diputada de Turisme, destaca la importància de “concórrer units i amb un mateix objectiu” al certamen “perquè junts som millors i més competitius”
21/12/2016

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha presidit hui en la Diputació de València la primera reunió organitzada pel Patronat de Turisme per a analitzar la participació de les destinacions de les comarques valencianes en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR 2017), que se celebrarà del 18 al 22 de gener a Madrid.
Moncho ha agraït la participació dels representants locals en la trobada, al mateix temps que ha destacat la importància de “concórrer units i amb un mateix objectiu” al certamen, “perquè junts som millors i més competitius, i la col·laboració és l’ingredient fonamental per a crear sinergies realment efectives en el sector”.
Combatre l’estacionalidad amb qualitat

La diputada ha incidit en la necessitat de combatre l’estacionalidad turística, “potser nostra major feblesa- ha manifestat-, aprofitant l’excel·lent conjuntura del turisme internacional i fidelizar, així, nous visitants”.

“És una oportunitat per a mostrar com aprofitem els magnífics recursos locals, tant d’interior com de costa, per a oferir nous productes turístics de qualitat que es converteixen en experiències autèntiques i que actualment demanda la població”, ha conclòs.

Turisme actiu, cultural i gastronòmic

València Turisme acudirà a Fitur 2017 amb una aposta clara pels productes de turisme actiu, cultural i gastronòmic, tal com va avançar la diputada.

A més, el Patronat de Turisme treballa en coordinació amb l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) per a unificar criteris en l’oferta de la destinació turística valencià, en una aposta clara en aquesta edició per la promoció i comercialització dels productes turístics del territori.


Agenda d’esdeveniments