València Turisme reivindica en Rutland l’excel·lència del territori valencià per al turisme ornitològic

  • El Patronat de Turisme de València compta, un any més, amb l’assessorament i assistència tècnica de l’Associació de Guies Birding de la Comunitat Valenciana en la fira de turisme ornitològic més gran i antiga del món celebrada en la “Rutland Water Nature Reserve” del Regne Unit

16/08/2019
El Patronat de Turisme de València està present amb la seua marca ‘València Turisme’ en la British Bird Fair, la fira ornitològica més antiga del món, que se celebra des de hui fins el 18 d’agost en Rutland.

El turisme ornitològic és una proposta alternativa per a propiciar que els turistes vinguen a les comarques valencianes per a descobrir noves experiències. Des del Patronat de Turisme de València s’ha posat l’accent també en la promoció de la gastronomia autòctona com a complement excel·lent als productes turístics de birdwatching .

L’estand valencià promocionarà els nous productes turístics associats a l’albirament d’ocells. A més, periodistes de publicacions especialitzades com Bird Watching Magazine i British Birds s’han fet ressò, un any més, de la participació valenciana en la Bristish Bird Fair que enguany compleix el seu 31 aniversari.

València Turisme organitzarà diverses acciones promocionals per a presentar una experiència valenciana que combina turisme ornitològic, gastronomia i enoturisme exclusiu de les comarques de València.

La British Bird Fair se celebra en la “Rutland Water Nature Reserve” a Regne Unit, el país amb més quantitat “birdwatchers” (observadors d’ocells) i emissor d’un gran nombre de turistes que busquen com a destinació altres llocs del món on poder gaudir la seua afició a l’observació d’ocells i satisfer la seua passió de conéixer noves espècies que poder afegir espècies a les seues llistes o a les seues col·leccions de fotografies.

Com és habitual, València Turisme participa en la fira de la mà de Turespaña i Turisme Comunitat Valenciana en l’espai habilitat per al territori valencià.


Agenda d’esdeveniments