València Turisme promociona la Festa de la Sega de l’Arròs de Catarroja i l’orxata d’Alboraia

  • Pilar Moncho es reuneix amb els alcaldes en l’Oficina de Promoció del Patronat Provincial de Turisme instal·lada en el Teatre Principal de València
22/06/2016

Catarroja i Alboraia promocionen la seua riquesa gastronómica i turística aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

La diputada de Turisme de la Diputacón de València, Pilar Moncho, s’ha reunit en l’Oficina de Promoció de “València Turisme” amb els alcaldes de Catarroja, Jesús Monzó i d’Alboraia, Miguel Chavarría.

Catarroja anuncia la Festa de la Sega de l’Arròs de València-Denominació d’Origen que se celebrarà en el seu Port el pròxim 25 de setembre. Entre altres activitats, l’Ajuntament està ultimant una jornada d’iniciació al reconeixement i anellament d’aus de l’Albufera, una ruta cicloturista entre València i el Port de Catarroja, un curs de cuina d’Arròs i exhibició de concurs de Cants de Batre.

A més, tal com ha explicat l’alcalde de Catarroja, s’ha aprofitat l’ocasió per a llançar els quatre nous fullets turístics informatius sobre el Port de Catarroja dedicats a l’entorn, navegació, gastronomia i naturalesa.

Per la seua banda, Alboraia destaca el seu “mar, horta i orxata” com a principals reclams turístics. En aquest sentit, el visitant que acudisca a l’Oficina durant avui o demà podrà degustar aquesta beguda vegetal elaborada a força de xufes autòctones.

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades.


Agenda d’esdeveniments