València Turisme promociona el turisme natural i patrimonial de Quesa, Bolbaite i Burjassot

 

  • Pilar Moncho s’hareunitamb les alcaldesses de Quesa i Bolbaite i el tècnic de Comerç de Burjassot en l’Oficina de Promoció Provincial

22/juliol/2016.-Quesa, Bolbaite i Burjassot promocionen elsseusatractiusturísticsaquestasetmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposiciódelspobles i comarques valencians.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l’Oficina de Promoció de “València Turisme” i ha destacat “la varietat i l’atractiu de l’interior de Quesa, ambelsseusextraordinaristolls i rutes verdes i Bolbaite, ambelsseusparatgesnaturals i l’aposta turística patrimonial de Burjassotmitjançant la posada en valor de Les Sitges”.

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric del cap i casal, estàoberta al públic de dimecres a divendres, de 10:00 a 14:00, alsmatins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades, i dissabtes al matí.

Pintures rupestres, rutes i gastronomia tradicional a Quesa

Carina Primo, alcaldessa de Quesa, ha explicat a la diputada Pilar Moncho que el municipicomptaamb un nou hotel de muntanya que fa mésatractiu el gaudi per alsvisitants. Entre altrespropostesturístiques ha assenyalat les pintures rupestres de l’Abric de Voro, la sendera dels“Charcos” que inclou una zona d’escalada, la sendera de les Fonts, la ruta del riu Las Cuevas, el camí de Las Cinglas o la viaferratadelsFresnos.

Quesa obsequia alsvisitants de l’Oficina Provincial amb una degustació de dolçostípicscomels “Cocos” tradicionals o les coques de poma i de llanda.

Estiu cultural i naturalesa a Bolbait

L’alcaldessa de Bolbaite, Carolina Mas, ha transmès a Pilar Moncho que el municipi festeja un “estiu cultural” repletd’activitats i competicionsesportives que es configura com un complement ideal als recursos turísticsdelsparatgesnaturals del riuSellent i L’Ermita i del castelld’origenmusulmà que manté en peus diversos trams de muralles i algunes torres, entre les quals destaca la Torre Major.

Visites guiades a les Sitges de Burjassot

 

L’Ajuntament de Burjassot ha editatnoumarxandatgeturísticamb Les Sitges com a protagonista, elsimponentsmagatzems de blatdeclaratsPatrimoniHistòricArtístic Nacional que s’hanconvertit en l’emblema indiscutible del municipi. Burjassotofereix visites guiades a aquestajoiaarquitectònica que inclouenl’entrada a la zona subterrània del monument per a passejar per les sissitgescomunicats i visitables.


Agenda d’esdeveniments