València Turisme projecta les experiències turístiques locals en l’àmbit internacional

  • El Patronat de Turisme de València participa aquesta setmana en la World Travel Market 2019 de Londres

06/11/2019
València Turisme ha projectat internacionalment les experiències turístiques que es poden gaudir en el territori valencià mitjançant la seua presència activa en la World Travel Market (WTM) 2019, celebrada a Londres durant els últims tres dies.

El diputat de Turisme, Jordi Mayor, ha assistit al certamen internacional per a conéixer de primera mà les últimes tendències, dinàmiques i demandes que afecten el turisme internacional i, en conseqüència, a l’arribada de visitants a València i les seues comarques.

Mayor, acompanyat pel director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles, també ha volgut reforçar les noves opcions turístiques creades en el territori valencià i afermar els contactes amb turoperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb la direcció de l’Oficina de Turisme Espanyola a Londres.

València Turisme ha comptat amb un espai expositiu al costat de la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana, dins de l’ àrea de Turespaña, a més de comptar amb la participació directa de Gandia i l’empresa Xàtiva Love Tours.