València Turisme presenta demà en Fitur 2017 nous productes per a dinamitzar el sector turístic

17/01/2017
El Patronat de Turisme de la Diputació de València-València Turisme participarà demà dimecres 18 de gener en la Fira Internacional de Turisme de Madrid Fitur 2017 amb un extens programa d’accions, per a donar a conèixer nous productes turístics amb els quals dinamitzar el sector turístic en tot el territori valencià.

Nous productes turístics

A les 11 hores, la diputada de Turisme i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, i els regidors de l’Ajuntament de València d’Agricultura i Comerç, Consol Castillo i Carlos Galiana, respectivament, donaran a conèixer en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana “Del Tros al Plat”.

Es tracta d’un nou producte turístic creat conjuntament després de la designació de València com a Capital Mundial de l’Alimentació 2017, per a potenciar l’alimentació i els aliments valencians, fonamentals en la dieta mediterrània.

A les 11:20 hores i en el mateix recinte se celebrarà la presentació de les accions conjuntes que desenvoluparan el Patronat de Turisme de València-València Turisme i l’IVAM enguany, que quedaran fixades en un projecte denominat “L’Art del Turisme”, centrat en la formació d’especialistes d’art i la seua aproximació a l’àmbit turístic.

L’acte comptarà amb la participació de la diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el subdirector i responsable de la col·lecció permanent de l’IVAM, Josep Salvador.

Un altre dels punts del programa de treball previst pel Patronat de Turisme per a demàen Fitur es produirà a les 11:40 hores, en la mateixa Plaça Central.

Ací la responsable de Turisme de la corporació, Pilar Moncho, l’alcalde de València, Joan Ribó, i el director general del Consorci Marina València, Vicent Llorenç, donaran a conèixer “La Mar de València”: les accions conjuntes a desenvolupar entre València Turisme i el Consorci Marina València per a la promoció turística, econòmica i cultural del territori valencià entre els visitants que arriben a València per mar.

Volta a Espanya

Més tard, a les 13.30 hores, se celebrarà la presentació de les etapes de la Volta a Espanya 2017 que passaran per les comarques valencianes, acte que comptarà amb la participació del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, les diputades de Turisme i Esports de la corporació, Pilar Moncho i Isabel García, respectivament, i representants de l’organització de la Volta 2017.

Accions amb ajuntaments

A les 14 hores i en la Sala A de l’estand de la Comunitat Valenciana la vicepresidenta del Patronat de Turisme i els alcaldes dels Ajuntaments de Sagunt (Quico Fernández), Llíria (Manuel Civera), Tavernes de la Valldigna (Jordi Juan) i Gandia (Diana Morant) exposaran els projectes locals compresos en la iniciativa “Del Patrimoni al producte turístic”, accions que estan realitzant els municipis per a convertir els seus recursos patrimonials en productes turístics, amb ajuda de València Turisme.

Visita institucional

A la vesprada, a les 16:30 hores, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, realitzaran un recorregut pels espais expositius dels municipis en l’estand del Patronat de Turisme València Turisme, en el Pavelló 7.

A continuació, a les 17.30 hores, les autoritats presentaran les activitats turístiques de la Diputació de València previstes per al present exercici, a més d’atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa, en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana.


Agenda d’esdeveniments