València Turisme porta l’atractiu dels pobles de la província al nord d’Espanya

26/02/2016

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València participa activament des de hui divendres i fins a diumenge que ve en la nova edició de la fira internacional Navartur, que se celebra anualment a Pamplona, per a presentar l’oferta turística actual dels municipis de la província als ciutadans de Navarra i el País Basc.

València Turisme, marca de l’organisme provincial, participa per segon any consecutiu en el certamen, que ja s’ha posicionat amb les deu edicions anteriors com la fira de referència en el sector turístic del nord d’Espanya.

«La marca turística de la Diputació de València vol estar present en aquest certamen, dirigit tant al sector professional com al públic general, com a porta oberta a un mercat potencial molt interessant i habitualment d’alt poder adquisitiu», ha explicat la diputada responsable de l’àrea, Pilar Moncho.

L’expositor de València Turisme, al qual acompanya el municipi de Gandia, està situat en el pavelló 2 de Navartur 2016, on 150 expositors ocupen una superfície de vora 6.000 metres quadrats i esperen l’arribada d’uns 32.000 visitants durant tot el cap de setmana.

També acudeixen a la fira organismes oficials de promoció turística nacionals i internacionals, el sector hosteler, agències de viatges, companyies de transport, càmping i caravaning, i empreses especialitzades en ecoturisme, turisme rural, esportiu, d’aventura, de platja, urbà i de congressos i enoturisme, entre altres.


Agenda d’esdeveniments