València Turisme participa en la sisena edició de Fly VLC Meeting

25/03/2021
València Turisme, marca turística de la Diputació de València, participa durant aquesta setmana i fins demà divendres en la sisena edició del certamen Fly VLC Meeting, que enguany se celebra en format virtual, organitzat per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) i Visit València.

Es tracta d’una fira que reuneix a tot l’entorn turístic, com a companyies aèries i de creuers, de serveis turístics, destinacions nacionals i internacionals i agències de viatges, amb la mirada posada en la preparació de propostes per a la temporada d’estiu.

Durant tres jornades es duran a terme reunions entre agències de viatges i més de 50 empreses vinculades al turisme i destinacions turístiques.

D’aquesta manera, es donarà a conèixer l’oferta turística valenciana als diferents intermediaris alhora que es genera un espai de diàleg, intercanvi d’informació i desenvolupament de relacions per a la comercialització, que permetrà estimular el treball de les agències de viatges com a promotors de destinació.

Al costat de València Turisme participen també Gandia i Cullera.


Agenda d’esdeveniments