València Turisme participa en la Fira Internacional de Turisme d’Itàlia amb Gandia i Cullera

  • La marca de la Diputació de València persegueix consolidar la promoció de la província com a destinació pròpia de referència i, també, complementària de la ciutat

16/06/2021
La Diputació, a través de la seua marca València Turisme, participa durant hui i demà en la Fira Internacional de Turisme VF-Itàlia per a consolidar la promoció de la província en el mercat italià, com a destinació turística pròpia de referència i, alhora, complementària de la ciutat de València.

València Turisme formarà part de la representació valenciana en el certamen turístic juntament amb Turisme Comunitat Valenciana, Visit València i les destinacions de Gandia i Cullera, en una acció dissenyada per Turespaña per a projectar l’oferta turística espanyola a Itàlia i incentivar, també, la comercialització de nous productes nacionals.

La segona edició de la VF-Itàlia té un format en línia, en el qual s’ha apostat per l’optimització tant de recursos com de temps en les trobades professionals, organitzades mitjançant agenda, conferències i networking. En aquests, València Turisme informarà sobre productes, destinacions i experiències turístiques de la província segons els perfils demandats, a més de posar en contacte als agents de viatges i turoperadors italians amb la xarxa d’empreses dedicades a l’activitat turística a la província.

Per a això, els agents turístics també podran descarregar-se el Dossier de Professionals i el de Destinacions en l’apartat de València Turisme del certamen virtual, accedir a les xarxes socials de la marca i veure una mostra audiovisual de la destinació província de València mitjançant el seu nou vídeo promocional Somies València…Viu-la!, en la seua versió italiana.

València Turisme continua ampliant amb aquesta acció la promoció turística per via digital iniciada en els passats mesos de pandèmia, adaptant-se així als canvis que els “temps Covid” han imposat quant a les relacions amb els mercats, turoperadors, agents de viatges i turistes.

Noves demandes del turisme italià

Segons l’últim Informe Post Covid 19 del mercat italià realitzat per Turespaña, en l’actualitat s’han intensificat tendències ja presents abans de la pandèmia, com el turisme slow; l’actiu i esportiu en la naturalesa; i el turisme wellness (de benestar).

També es registra una major demanda de viatges multigeneracionales amb família i amics, viatges en solitari i viatges exclusius, a més de detectar nous perfils de viatgers per la digitalització i els canvis en el món laboral, com els nòmades digitals, i una major sensibilitat del turista italià cap al turisme sostenible.


Agenda d’esdeveniments