València Turisme mostra l’oferta de la província a Utrecht

El Patronat participa en la fira internacional Vakantiebeurs del 12 al 17 de gener

11/01/2016

València Turisme participa en la fira internacional Vakantiebeurs, que se celebra en la ciutat holandesa d’Utrecht del 12 al 17 de gener.

El Patronat de Turisme exposa l’oferta turística de la província al costat de l’Agència Valenciana de Turisme dins de l’estand de Turespaña.

Segons la diputada de Turisme, Pilar Moncho, «el Patronat acudeix a aquest certamen per a donar a conéixer les ofertes i novetats del sector turístic al mercat holandés i promocionar els productes de la província que demanen els holandesos, com el turisme d’acampada, rural, gastronòmic, cultural i actiu».

Durant els dies del certamen, València Turisme presentarà l’oferta de turisme familiar de la província davant d’agències de viatge i visitants.

En aquesta edició, el personal tècnic del Patronat informa de l’oferta turística dels pobles i comarques de la província en distints suports promocionals editats majoritàriament en holandés: guia desplegable de la província, guia de senderisme, guies d’allotjaments (càmpings, hotels i cases rurals); a més de materials divulgatius de l’oferta d’algunes de les principals destinacions que treballen amb el mercat holandés: Sagunt, Cofrentes, el Puig de Santa Maria, Carcaixent i la Reserva Natural de Valdeserrillas.

L’Associació Valenciana d’Empresaris de Càmpings de la Província de València acudirà també amb mostrador propi dins de l’espai destinat a la Comunitat Valenciana.


Agenda d’esdeveniments