València Turisme porta el cinema a 20 platges valencianes aquest estiu

  • El programa “Cine a les platges” del Patronat de Turisme de València realitzarà un total de 36 projeccions gratuïtes per a tots els públics en 18 municipis costaners

20/06/2019
València Turisme portarà el cinema a 20 platges d’un total de 18 municipis costaners valencians, del 4 de juliol al 29 d’agost, mitjançant una nova edició del programa “Cine a les platges”.
El Patronat de Turisme de València, a través de la seua marca turística, realitzarà 36 projeccions (dues per municipi) de 13 pel·lícules per a tots els públics i de forma gratuïta, en una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

Els espectadors podran portar-se la seua pròpia cadira o tovallola per a asseure’s en l’arena i veure la pel·lícula, que començarà sempre a les 22 hores, després de la projecció d’un vídeo promocional del territori valencià i uns missatges de sensibilització social per a promoure la cura de les platges, el seu entorn i, en definitiva, del medi ambient.

“Cine a les platges” persegueix reforçar l’oferta d’oci en la costa i promocionar el nostre territori a nous públics, en 18 destinacions turístiques del litoral: La Pobla de Farnals, Gandia, Canet d’en Berenguer, Alboraia, Sueca, El Perelló, Puçol, Daimús, Piles, Tavernes de la Valldigna, València, Mareny de Barraquetes, Cullera, Bellreguard, Xeraco, Oliva, El Puig de Santa Maria i Sagunt.

La programació prevista inclou la projecció de “Tadeo Jones 2”, “Wonder Woman”, “Campions”, “Ferdinand”, “Jurassic World”, “El Gran Showman”, “Hotel Transsilvània 3”, “Peter Rabbit”, “Spiderman: Homecoming”, “Paddington 2”, “Early Man Cavernícola” i “Super Agent Caní”.

Activitats complementàries 

La nova edició de “Cine a les platges” també comptarà en cada jornada, igual que en anys anteriors, amb activitats complementàries com una zona de jocs tradicionals infantils pròxima al lloc de projecció de la pel·lícula, de 18 a 21 hores, i una tourist truck informativa sobre les múltiples possibilitats i experiències turístiques per a gaudir de l’estiu en tot el territori valencià.

Més de 40.000 mil persones van gaudir en 2018 d’aquesta iniciativa turística. El 97 per cent de les persones enquestades va acudir en família, el dos per cent ho va fer en parella i un u per cent tot sol. Tots ells van assegurar que repetirien l’experiència.

Respecte a la procedència del públic, el 68 per cent eren residents i el 32 per cent turistes o visitants, procedents tant de València com de la resta de la Comunitat Valenciana i Espanya.

Consulteu la Programació cinema a les platges