València Turisme es promociona en els mercats de Polònia i el Benelux

16/04/2021
València Turisme porta aquest mes d’abril l’oferta turística de la província a dues noves cites del sector a Polònia i la zona del Benelux, en coordinació amb Turisme Comunitat Valenciana i en el marc de les accions de promoció organitzades per Turespaña amb mercats, turoperadores i agents de viatges durant enguany.

La marca turística de la Diputació de València participarà per primera vegada en la Meet Hiszpania de les Jornades Directes Polònia 2021, que se celebraran del 20 al 23 d’abril via en línia, on mantindrà diverses trobades multimercat sobre destinacions de sol i platja, i productes de turisme familiar, gastronomia i enoturisme, turisme actiu i cicloturisme.

D’altra banda, i seguint l’estratègia del seu Pla d’Actuacions 2021, València Turisme participarà un any més en el certamen Fiets en Wandelbeurs, per al mercat de Benelux.

Es tracta d’una fira destinada al producte de cicloturisme, que se celebrarà els dies 23 i 24 d’abril, i en el qual la marca de la Diputació ha participat fins ara de manera presencial, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i empresaris locals.

En aquesta ocasió, la Fiets Wandelbeurs té un format en línia i serà oberta al públic i atesa per tècnics de la província pertanyents a Ribera del Xúquer, Cullera i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, a més de comptar amb la col·laboració d’empreses que ofereixen el cicloturisme a la província de València.

La pràctica del cicloturisme ha crescut exponencialment en aquest territori durant els últims anys i s’ha consolidat com un recurs complementari a altres activitats relacionades amb el turisme actiu, cultural o gastronòmic.

L’afició al cicloturisme també és notable entre els residientes i visitants de la província de València, per la qual cosa València Turisme prepara actualment la publicació d’una guia especifica sobre aquesta activitat en el nostre territori.


Agenda d’esdeveniments