València Turisme enceta hui en Carcaixent un cap de setmana bolcat en la cultura i la gastronomia valencianes

  • El Patronat Provincial de Turisme de València promou la Fira Modernista de Carcaixent, la Iberfesta d’Olocau, ‘Menja’t Sollana’ i la Fira d’Artesania, Gastronòmica i Agrícola de Macastre
10/06/2016

El Patronat Provincial de Turisme de València, València Turisme, es bolca aquest cap de setmana amb els esdeveniments turístics, culturals i gastronòmics programats a Carcaixent, Olocau, Sollana i Macastre.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, acudirà aquesta vesprada, a les 18:30, a la inauguració de la Fira Modernista de Carcaixent organitzada entorn de la celebració del centenari del seu nomenament com a ciutat.

Durant tres dies, “Carcaixent Modernista” exhibirà la riquesa cultural i patrimonial d’una ciutat que reivindica també el seu potencial turístic. En aquest sentit, Pilar Moncho ha felicitat a l’Ajuntament de Carcaixent “per apostar també pel turisme com a motor econòmic, per impulsar la marca de Carcaixent com a bressol de la Taronja, associada al moviment modernista cultural propiciat pels pioners industrials del segle passat que van deixar la seua petjada en el teixit econòmic i urbanístic de la ciutat”.

A més, segons ha remarcat la diputada de Turisme de la Diputació, “València Turisme impulsa tres grans línies turístiques, centrades en la cultura, la gastronomia i el turisme actiu, perquè el que estarem al costat de totes aquelles iniciatives i productes turístics que aposten amb rigor i professionalitat per aquests sectors que posen en valor l’essència dels nostres pobles, les nostres arrels”.

València Turisme impulsa també aquest cap de setmana la Iberfesta 2016 d’Olocau, la trobada gastronòmica “Menja’t Sollana” i la Fira d’Artesania, Gastronòmica i Agrícola de Macastre.

Unes noces íberes en ple segle XXI a Olocau

L’Ajuntament d’Olocau i el Museu de Prehistòria de València organitzen “Iberfesta 2016” amb la col·laboració de València Turisme, a manera de jornades de divulgació de la cultura íbera, entorn del jaciment arqueològic del Puntal dels Llops. L’objectiu és difondre el patrimoni arqueològic valencià d’època ibèrica i promoure-ho també com a proposta turística cultural de primer ordre.

“Menja’t Sollana”

Sollana proposa des de hui fins diumenge l’esdeveniment “Menja’t SOLLANA Gastronomia, Cultura i Turisme,….. Tot d’una!”. València Turisme també ha recolzat aquesta cita gastronòmica i turística en la qual hi haurà una zona de tapes, teatre, circ, música, activitats infantils i una marxa solidària en benefici de l’Associació contra el Càncer.

Artesania, gastronomia i avanços agrícoles a Macastre

La regidoria de Turisme i Festes de l’Ajuntament de Macastreultima els detalls de la Fira d’Artesania, Gastronòmica i Agrícola que acollirà la plaça Federico García Lorca de la localitat durant tot el cap de setmana i també compta amb el suport de València Turisme.


Agenda d’esdeveniments