València Turisme i empresaris locals presenten en la Fira de Xàtiva els nous productes turístics de les comarques

  • La localitat de la Costera celebra des d’avui la Fira d’Agost, en la qual el Patronat de Turisme de València tindrà una presència activa en l’espai de promoció turística
14/08/2017

El Patronat de Turisme de València presentarà per primera vegada en la Fira de Xàtiva, des d’avui i fins al 20 d’agost, els nous productes turístics i l’oferta de destinacions pròpies de les comarques valencianes, en l’espai que la nova edició del certamen ha destinat a la promoció turística, situat en la Pujada del Carme, al costat de l’ajuntament local.

Diverses empreses relacionades amb l’oferta dels nous productes turístics locals estaran presents en l’espai de València Turisme, per a donar a conèixer la seua oferta directament al públic.

Entre aquestes es troben propostes interessants com ser “Fester per un dia”, vinculada a les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent; també, la realització de fins a 21 recorreguts guiats per Bocairent i l’experiència de visitar paratges com la Cova de Bolomor, a Tavernes de la Valldigna, on descobrir costums dels nostres avantpassats més remots, entre uns altres.

València Turisme, a més, oferirà als visitants durant tots els dies el seu recentment editat Catàleg de Productes Turístics Locals, propostes que, englobades sota el reclam promocional “Food, living & sun”, persegueixen posar a l’abast de tots els interessats un gran ventall de variades experiències relacionades amb el turisme actiu, cultural i gastronòmic, a més de les tradicionals de sol i platja en municipis costaners.

També es posarà a la disposició del públic guies de butxaca de les comarques, plànols turístics i altres publicacions sobre productes locals, dirigides al visitant.

L’expositor del Patronat de Turisme de València estarà obert tots els dies de fira, en horari de 18 a 22 hores (el 14 d’agost) i d’11 a 14 i de 18 a 22 hores (del 15 al 20 d’agost).

La participació de València Turisme en la Fira de Xàtiva s’emmarca en la línia estratègica de promoció turística del Patronat per a 2017, en la qual la presència en certàmens i esdeveniments destacats del territori valencià reforça la projecció dels productes turístics i les destinacions de les comarques en els mercats més pròxims.


Agenda d’esdeveniments