València Turisme destina 300.000 euros a 123 projectes “Impulsem Turisme 2021” de municipis i entitats del sector

  • El BOP anuncia hui la resolució de dues de les cinc línies de subvencions dirigides enguany a municipis i entitats de la província, per a donar impuls a la reactivació de la demanda turística
23/06/2021

València Turisme ha aprovat subvencionar amb un total de 300.000 euros els 123 projectes turístics de 109 municipis i 14 organitzacions representatives del sector en el marc del programa “Impulsem Turisme 2021”, tal com publica hui el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

El document oficial arreplega així la resolució de dues de les cinc línies de subvencions dirigides enguany a municipis i entitats de la província per part de la marca de la Diputació de València, per a donar impuls a la reactivació de la demanda turística.

D’una banda, en el BOP figura la publicació de les ajudes econòmiques dirigides a inversions en municipis de menys de 30.000 habitants, dotades amb un pressupost de 100.000 euros i que es distribuiran finalment entre 109 localitats de la província.

En aquest apartat, València Turisme subvenciona despeses directament relacionades amb la realització i/o reposició d’infraestructures en recursos turístics de caràcter natural, paisatgístic, històric-artístic i mediambiental.

D’altra banda, el BOP també anuncia hui la resolució de les subvencions per a organitzacions representatives de les empreses del sector turístic de la província, sense ànim de lucre, per la qual es distribuiran un total de 200.000 euros entre les propostes de 14 entitats.

Es tracta de projectes presentats per associacions, federacions o organitzacions empresarials sense ànim de lucre en els àmbits de l’allotjament, la restauració/hostaleria, els serveis turístics, l’oci i els viatges, per a reduir l’impacte de la crisi provocada per la Covid-19.

Injecció global de 801.000 euros

València Turisme ha destinat enguany un total de 801.000 euros al programa “Impulsem Turisme 2021” que, a través de cinc línies d’ajudes destinades tant a entitats locals com a entitats sense ànim de lucre de la província, persegueix potenciar la creació de productes turístics; accions de promoció, creació, manteniment i millora d’infraestructures turístiques; i la posada en marxa de mesures per a garantir la seguretat sanitària i reduir l’impacte de la Covid-19 a la província.

El diputat de Turisme, Jordi Mayor, ha destacat que aquest programa “suma esforços amb tots els agents del sector en la recuperació i reactivació del turisme, per a fer-lo, a més, amb les majors garanties en benefici dels municipis i del futur del nostre territori”.


Agenda d’esdeveniments