València Turisme crida a visitar la província amb una nova edició de la Fira de les Comarques

  • El certamen se celebrarà via On-line, del 18 al 20 de setembre a través del portal web www.firacomarques.com

14/sep/2020. El Patronat de Turisme de València ha organitzat un nova edició de la seua ja tradicional Fira de les Comarques, que se celebrarà del 18 al 20 de setembre per primera vegada via on-line a través del portal www.firacomarques.com, sota l’eslògan “Visitem València”.

“Es tracta de donar continuïtat al certamen que cada any organitzem a la Plaça de Bous de València, però adaptant-lo a les actuals circumstàncies sociosanitàries amb la fórmula de celebració a través d’internet, recolzant-nos en la tecnologia i seguint el model aplicat a alguns esdeveniments que ja s’han celebrat sota aquest format”, ha explicat el diputat de Turisme, Jordi Mayor.

“És una proposta nova i adaptada al moment que vivim, que persegueix contribuir a la reactivació del sector turístic i l’economia de la nostra província, incentivant el turisme de proximitat de cara a la tardor i l’hivern”, ha agregat.

“Visitem València” o el turisme de proximitat

En aquesta ocasió, València Turisme convida al públic a conéixer i recórrer el territori valencià, gaudir de les múltiples experiències turístiques que ofereix, sol·licitar informació detallada sobre aquestes per a planificar pròximes escapades d’un o diversos dies per la província, fins i tot reservar experiències i productes turístics mitjançant WhatsApp o correu electrònic, visualitzar vídeos de promoció de múltiples destinacions, descarregar fullets, plans i catàlegs….i tot a colp de click, des del nostre ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

www.firacomarques.com

La web www.firacomarques.com arreplegarà les propostes turístiques de les diferents destinacions, estructurades per comarques, i les de les empreses dedicades a l’activitat turística en el territori valencià, segons la seua tipologia, és a dir, Turisme Actiu/Naturalesa,Turisme Cultural/Patrimoni i Turisme Gastronòmic.

A més, la fira oferirà activitats addicionals com a actuacions musicals i demostracions gastronòmiques en directe via streaming, una gimkana turística amb sorteig de premis per als participants, presentacions de productes i destinacions, així com la possibilitat de participar com a professional en reunions privades a través de la plataforma amb la col·laboració de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), durant els dies 17 i 18 de setembre, mitjançant sistema d’agenda de reunions de treball “one to one”.

El certamen acollirà la participació d’un total de 48 empreses turístiques i 58 destinacions de la província i compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació VisitValència.

“En definitiva, la Fira de les Comarques d’enguany cerca donar suport a les iniciatives turístiques municipals i empresarials per a treballar en la recuperació econòmica de la nostra província, posant en valor l’esforç tant dels tècnics d’ajuntaments i mancomunitats com dels empresaris del sector”, ha conclòs el diputat.
La inauguració de la fira, que també seguirà el mateix format on-line, serà el dijous 17 de setembre a les 11 hores i podrà seguir-se en directe en www.firacomarques.com


Agenda d’esdeveniments