València Turisme compta amb Genovés per al nou projecte “Va de Bo, Va de Do”

  • La diputada Pilar Moncho i l’alcalde Pere Revert han visitat el Museu de la Pilota reformat recentment amb ajuda de la Diputació
  • El Patronat de Turisme ultima un programa turístic que unirà música i esport en els trinquets valencians

21/02/2018
La diputada de Turisme i responsable del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, s’ha desplaçat a Genovés per a mantenir una reunió de treball amb l’alcalde Pere Revert i visitar el Museu de la Pilota, reformat recentment amb ajuda de la Diputació.

També han participat en la reunió el director del Patronat, Evarist Caselles; el segon tinent alcalde del municipi de La Costera, Tomás Llopis, i el director del Museu de la Pilota, David Sarasol.

Entre altres assumptes tractats, destaca la posada marxa del projecte turístic “Va de Bo, Va de Do”, presentat recentment pel Patronat de Turisme en Fitur, que unirà música i esport en els trinquets valencians.

Cultura, societat i esport

Segons Pilar Moncho, “Genovés és un dels principals bressols de l’esport autòcton i no podia quedar alié al nou projecte turístic del Patronat, que accentua la pilota valenciana com a element catalitzador de noves experiències culturals, socials i esportives úniques per a traslladar-les als visitants del nostre territori”.

En la seua visita al Museu de la Pilota, la diputada de Turisme ha destacat que “aquest centre és un referent i visita obligada per a tots els seguidors de l’esport més valencià que és capaç de reunir en un trinquet a persones de totes les edats i aglutinar anys de tradició i cultura en una sola partida”.

Projecció del Genovés

Per la seua banda, l’alcalde del Genovés, Pere Revert, ha agraït la visita de la diputada i ha qualificat de “molt positiva” la reunió mantinguda “perquè seguim potenciant el nostre museu com un element fonamental per a la projecció cultural i turística del nostre poble”.

L’alcalde va mostrar a Pilar Moncho el resultat de les obres d’adequació de la façana del museu, finançades per la Diputació de València, així com el nou arxiu, recentment ampliat i millorat.


Agenda d’esdeveniments