València Turisme celebra la “Gran Taronjada Fallera”

08/03/2016. El Patronat Provincial de Turisme i la Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i indústries afins (FOTUR) han celebrat aquest migdia la “Gran Taronjada Fallera-València Turisme”, a les portes de la Plaça de Bous de València i abans de la mascletà disparada en la Plaça de l’Ajuntament.

Des de les 12 i fins a les 14 hores, s’ha repartit gratuïtament més d’1.000 litres de suc de taronja natural, recentment espremut, a tots els residents i turistes de València que s’han acostat a l’esplanada exterior del cus del carrer Xàtiva, com a acte de dinamització i promoció amb productes autòctons valencians, en el qual també s’ha oferit informació turística dels municipis i comarques valencians.

‘València Turisme’ i FOTUR han organitzat per a dijous que ve 10 de març un esdeveniment d’iguals característiques, però amb l’orxata com a protagonista, de la qual també està previst el repartiment de més de mil litres a tots aquells que desitgen refrescar-se amb aquest producte típic valencià en les festes falleres.


Agenda d’esdeveniments