València Turisme acudeix per primera vegada al certamen de viatges de negocis i congressos IBTM World de Barcelona

  • Des de hui i fins dijous que ve 2 de desembre
30/11/2021

València Turisme participa per primera vegada, des de hui i fins dijous que ve 2 de desembre, en la fira IBTM World 2021 de Barcelona, un dels majors certàmens professionals internacionals del sector MICE que reuneix milers de professionals de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius.

Durant tres dies els tècnics de Turisme de la Diputació de València, amb el diputat de Turisme, Jordi Mayor, al capdavant, mantindran trobades professionals amb turoperadores i agents de viatges especialitzats en turisme de negocis, així com amb responsables de Turespaña, a més de destinacions, centres de congressos, cadenes hoteleres i organitzadors d’esdeveniments internacionals.

Els agents nacionals i internacionals assistents podran disposar de material específic de València Turisme com un dossier MICE, a més dels catàlegs de professionals, producte i destinacions de la província per a viatges d’incentius.

La marca turística de la Diputació de València està present en la fira juntament amb els municipis de Cullera i Gandia dins de l’espai expositiu de la Comunitat Valenciana, que ocupa una superfície de 140 metres quadrats.


Agenda d’esdeveniments