València Turisme acudeix al Saló Mundial del Turisme de París

17/03/2016.El Patronat Provincial de Turisme de València, dependent de la Diputació, presenta des de hui i fins a diumenge que ve, 20 de març, l’oferta dels municipis de la província en el Saló Mundial de Turisme de París dins del seu Pla d’Actuacions 2016.

 València Turisme estarà present en el certamen amb Gandia Turisme, dins de l’estand de Turespaña i en coordinació amb l’Agència Valenciana de Turisme. Allí presentarà la guia de butxaca de la província editada en francés, un fullet divulgatiu de la gastronomia, els allotjaments i les rutes turístiques de la província.

També s’informarà de les qualitats i els serveis de les platges de la província, que són un reclam important per a aquest públic.

França és el segon mercat turístic emissor internacional per a la Comunitat Valenciana, tant en volum de turistes com en despesa total. El 2015 aplegaren al nostre territori més d’un milió de visitants francesos, la qual cosa suposà un increment del 14,4% respecte a l’any anterior.

Els tècnics del Patronat atendran l’espai promocional de València Turisme a París i mantindran reunions de treball amb professionals del sector durant els dies de la fira.


Agenda d’esdeveniments