València Turisme acudeix a Navartur per a portar l’oferta turística local a Navarra i el País Basc

21/02/2020

El Patronat de Turisme de València participa des de hui i fins diumenge que ve en Navartur 2020, la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra, per a portar al públic de Navarra i el País Basc l’oferta turística actual del territori valencià.

València Turisme acudeix a la dècima cinquena edició del certamen, que acull el Palau de Fires i Congressos de Pamplona, per a oferir des de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana els nous productes turístics valencians, especialitzats principalment en turisme actiu, gastronomia i cultura, i recollits en renovats catàlegs d’experiències i destinacions.

A més, el municipi de Gandia assisteix a la fira com co-expositor de València Turisme en representació de totes les comarques valencianes. En el fòrum es donen cita organismes oficials de promoció turística, empreses d’allotjament, agències de viatge i turoperadors, companyies de transport, de turisme d’aventura, de platja i urbà, de congressos i d’enoturisme, entre altres.

La passada edició de Navartur va tenir un gran èxit d’assistència, que es va tancar amb un total de 42.266 visitants, entre professionals i públic general.


Agenda d’esdeveniments