Últim cap de setmana per a sol·licitar les ajudes al transport per a activitats turístiques de València Turisme

  • L’adscripció al Codi Ètic del Turisme és requisit indispensable per a optar al nou Tour d’Ofertes Turístiques (TOT) que es pot sol·licitar fins el 17 de juliol

13/07/2018
El Patronat de Turisme de València ha convocat les noves ajudes per al transport d’autobús d’activitats turístiques destinades a associacions, federacions i confederacions de pares i mares d’escolars, així com a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, del territori valencià.

Segons les bases de la convocatòria, l’extracte de la qual ha sigut publicat en el BOP (Nº 126), el termini de presentació de sol·licituds del nou programa TOT (Tour d’Ofertes Turístiques) estarà obert fins el 17 de juliol.

Tal com va destacar la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, el nou TOT té dos objectius prioritaris, “activar les economies locals i generar futurs prescriptors turístics amb la col·laboració i la participació directa de les associacions de mares i pares d’escolars, que són els nous beneficiaris de les ajudes del Patronat”.

Turisme autòcton per a totes les edats

El Tour d’Ofertes Turístiques disposa d’un pressupost inicial de 280.000 euros per a donar suport a les empreses de les comarques valencianes i facilitar que els escolars valencians i altres col·lectius coneguen el seu propi territori de primera mà i participen en accions turístiques autòctones.

L’articulació del TOT es tramita directament amb les associacions de mares i pares d’escolars de les comarques valencianes així com amb altres entitats sense ànim de lucre, que seran les encarregades de remetre les seues sol·licituds al Patronat de Turisme, exclusivament per mitjans telemàtics en la seu electrònica de la Diputació de València: www.sede.dival.es.

Cada associació podrà sol·licitar fins a 400 euros per a cobrir el cost de l’autobús per a la realització de qualsevol activitat, experiència o producte turístic que es realitze en les comarques valencianes.

El Patronat de Turisme facilita, amb les bases de la convocatòria de les ajudes, un Catàleg de Productes i Activitats Turístiques com a proposta orientativa de la multitud de propostes turístiques que es poden gaudir en el territori valencià.

Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit a les entitats sense ànim de lucre el compromís d’adhesió al Codi Ètic del Turisme, que haurà de ser remès a l’Agència Valenciana del Turisme.