Titaguas celebra demà la quarta edició de la Noche de las Velas amb la coŀlaboració de la Diputació

El Patronat Provincial de Turisme ha destinat 5.300 euros a aquesta jornada del municipi dels Serrans mitjançant les noves línies d’ajudes, que substitueixen els antics convenis directes

29/07/2016
Titaguas celebra demà, dissabte 30 de juliol, la quarta edició de la Noche de las Velas amb un programa en què s’inclouen miniconcerts, tallers i activitats per a tots els públics. El Patronat Provincial de Turisme coŀlabora en aquesta jornada amb una subvenció de 5.300 euros atorgada mitjançant les noves línies d’ajudes de la Diputació, que substitueixen els antics convenis directes.

Aquest nou pla de subvencions de convocatòria oberta per a tots els ajuntaments s’ha posat en marxa per primera vegada i el seu objectiu és concedir subvencions generals que estiguen regides pels principis i criteris objectius i plurals de l’administració pública mitjançant la convocatòria d’unes bases públiques, que s’aprovaran i es publicaran anualment.

L’alcalde de Titaguas, Ramiro Rivera, ha dit que «la Noche de las Velas és un dels grans atractius de la comarca dels Serrans, i es tracta de crear una jornada d’ambient festiu amb un programa d’activitats complet pensat per a passar un dia en família i atraure ciutadans de tota la província amb l’objectiu de dinamitzar el municipi». L’alcalde ha dit que l’important d’aquesta jornada és «connectar amb l’encís d’una nit especial plena de màgia i diversió».

En la darrera edició, assistiren entre 5.000 i 6.000 persones, cosa que suposa multiplicar per deu la població del municipi. Enguany participaran en l’esdeveniment comerços d’Alpuente, Alcublas, Tuéjar, Aras de los Olmos, Titaguas i València Consorci Interior.

Programa d’activitats
Les activitats es duran a terme des de primera hora del matí. A partir de les 11 h, tots els assistents podran participar en diverses activitats i tallers: passejos a cavall, Univers 3D, Kangoo Jumps, Jugant amb Dinosaures, multiaventura, taller de mojiganga, tastos de vi, segway, ruta urbana i un espectacular ball lindy hop. A la vesprada, a les 19 h començaran els preparatius i la coŀlocació dels milers de ciris que una hora i mitja després iŀluminaran els carrers, les finestres i els balcons de Titaguas. El foc posarà el marc a la música en directe amb miniconcerts, que començaran a les 22:30 h amb nou propostes musicals d’etnomúsica, clàssica, minimalista, jazz o pop-rock.

L’alcalde ha dit que es tracta d’«una nit màgica que a més enguany està avalada per la candidatura de Titaguas als premis Turisme Comunitat Valenciana en la secció de Turisme Sostenible».


Agenda d’esdeveniments