Pilar Moncho i Pere Fuset aborden noves accions conjuntes en la recta final de la candidatura de les Falles a Patrimoni de la Humanitat

  • La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València es reuneixen en la Diputació de València

25/10/2016
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, s’han reunit en la Diputació de València per a abordar la coordinació de noves accions conjuntes per a promocionar les Falles en la recta final de la seua candidatura a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

La plena coordinació de les institucions valencianes permetrà el desenvolupament de diverses accions de promoció en el festival de llums de Lancaster i també a Manchester.

La UNESCO donarà a conéixer la seua decisió el pròxim 2 de desembre en la jornada prèvia a la clausura a Etiòpia del Comitè Intergovernamental. La candidatura valenciana opta a la declaració al costat d’altres 36 i per a la seua designació es requereix la meitat més un dels vots dels 24 membres que componen el comitè.


Agenda d’esdeveniments