Pilar Moncho destaca el potencial dels productes de la terra com a ambaixadors de l’excel•lència de la destinació turística valenciana

  • La vicepresidenta del Patronat de Turisme visita les mostres alimentàries organitzades per Proava a València amb la col•laboració de València Turisme

20/04/2017
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha destacat el “potencial dels productes autòctons de la nostra terra com a ambaixadors de l’excel·lència de la destinació turística valencià” en la seua visita a les mostres alimentàries organitzades per l’Associació per a la Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana (Proava), amb la col·laboració de València Turisme, en el Jardí del Turia de València.

Un any més, el Patronat, mitjançant la seua marca València Turisme, col·labora amb Proava en l’organització de la Mostra de Vins, Caves i Licors i en la Mostra d’AlimentsTradicionals de la Comunitat Valenciana que s’ha inaugurat avui i romandrà en el Jardí del Turia fins al diumenge, 23 d’abril.

Segons ha assenyalat la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València, “enguany més que mai, coincidint amb la designació de València com a capital mundial de l’alimentació, els productes valencians de la terra, agrícoles, càrnics, vitivinícoles, etc, són prescriptors d’excepció de les bondats turístiques de les nostres comarques i, com a tals, mereixen el màxim suport i impuls per part de totel sector, tant de l’administració pública com de les empreses privades”.

Pilar Moncho ha aprofitat l’ocasió per a recordar que la gastronomia és un dels eixos centrals del Patronat de Turisme de València al costat de la cultura i el turisme actiu. “Som el que mengem i hem de ser capaços de mostrar l’excel·lència de la dieta mediterrània, no solament com a hàbit saludable, que ho és per descomptat, sinó també com un focus d’atracció turística de primer ordre”, ha manifestat la diputada de Turisme.

València Turisme en Turnexo València, Bilbao i Madrid

D’altra banda, també avui s’ha celebrat en l’Hotel Ayre Astoria Palace el Saló Professional Turnexo València dirigit a agents de viatges majoristes i detallistes que compta amb la participació activa de València Turisme.

La diputada de Turisme ha comentat que València Turisme també estarà present en els salons Turnexo que se celebraran a Bilbao, el 25 d’abril, i a Madrid, el 4 de maig.