El Patronat de Turisme promociona la destinació “València i les seues comarques” a Madrid i Bilbao

  • Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat i diputada de Turisme, presenta la destinació valenciana aquesta vesprada en el Museu de Belles arts de Bilbao coincidint amb la celebració d’Expovacaciones 2017

04/05/2017.- La vicepresidenta de Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València s’ha desplaçat a Bilbao per a participar en la inauguració d’Expovaciones 2017. Com a acte previ, aquesta vesprada, a les 19:30 presentarà la destinació “València i les seues comarques” en el Museu de Belles Arts de la capital basca.

En la presentació de la destinació turística també participen la Fundació Turisme València i els municipis de Gandia i Sagunt. L’acte finalitzarà amb un còctel elaborat amb productes valencians per donar compte de la qualitat i originalitat de la gastronomia local a la societat basca.

Turnexo Madrid

També avui, el Patronat de Turisme de València ha participat en el Saló Professional Turnexo Madrid amb un workshop en el qual ha presentat l’oferta turística del territori valencià a agents de viatges majoristes i minoristes, tal com va fer en les edicions precedents celebrades a València i Sevilla.

 

 


Agenda d’esdeveniments