El Patronat de Turisme afronta 2017 amb un pressupost de 3,74 milions i l’objectiu d’augmentar la competitivitat turística del territori

  • El Consell de l’organisme autònom de la Diputació s’ha reunit aquest matí amb la presència del president, Jorge Rodríguez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho
27/12/2016

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, han presidit aquest matí la reunió del Consell Rector del Patronat de Turisme “València Turisme”, que ha aprovat aquest matí la consignació pressupostària de 3.740.000 euros per al pròxim any 2016.

El pressupost, que disminueix respecte a l’exercici anterior en un 10,9%, ha comptat amb els vots a favor dels consellers de l’equip de govern, l’abstenció de la representant de Ciutadans i els vots en contra dels delegats del grup popular. El Consell Rector està integrat per diputats provincials i representants del sector empresarial.

La reducció del pressupost segueix la línia de solidaritat territorial marcada per l’equip de govern de la Diputació i “l’afrontem amb noves sinergies adoptades amb la resta d’administracions públiques i amb nous acords amb el sector privat perquè junts sumem i optimitzem recursos, evitant duplicitats i garantint al ciutadà, que és l’autèntic beneficiari de la nostra acció, una òptima gestió dels recursos públics”, ha manifestat la diputada Pilar Moncho.

Segons la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació, “l’objectiu clau per a 2017 és augmentar la competitivitat turística de tot el territori mitjançant la creació de nous productes i experiències turístiques amb les quals fidelitzar els visitants i tractar de minimitzar l’estacionalitat”.

Per a açò, el Pla d’Actuacions del Patronat previst per a 2017 i aprovat en el passat Consell Rector, preveu noves línies de treball centrades en la cooperació institucional, en la col·laboració activa amb tots els agents del sector túristico, inclosos els privats, i en la promoció de nous productes turístics autòctons.

Consell Rector del Patronat de Turisme

A més de Jorge Rodríguez i de la diputada responsable de l’àrea, Pilar Moncho, el Consell Rector de València Turisme està integrat pels diputats i diputades Conxa Garcia, Pablo Seguí, Emili Altur, Maria Josep Amigó, Rosa Pérez, Roberto Jaramillo, Guillermo Barber, Javier Berasaluce i Mª Carmen Peris.

A més, en el Consell del Patronat està representat el sector empresarial turístic amb Eva Blasco per la Cámara de Comercio de Valencia, José Palacios per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, Miguel Ángel Fernández Torán per la Unió Hotelera de la província de València i José Vicente Frasquet, en representació dels empresaris de càmpings, incorporats enguany a l’òrgan turístic de la Diputació.


Agenda d’esdeveniments