Paterna i Vallada donen a conèixer la seua oferta turística en la ciutat de València

La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, la diputada Pilar Moncho, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i l’alcaldessa de Vallada, Mª José Tortosa, han visitat aquest matí l’Oficina de Promoció

10/02/2016

L’Oficina de Promoció Provincial del Patronat de Turisme dóna a conèixer l’oferta turística de Paterna i Vallada, del 10 al 13 de febrer.

En l’Oficina, situada en la C/Poeta Querol s/n de la ciutat de València (baix del Teatre Principal), s’informa dels principals atractius dels dos municipis valencians.

La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, la diputada Pilar Moncho, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i l’alcaldessa de Vallada, Mª José Tortosa i els regidors de Paterna, Paqui Periche i Julio Fernández han visitat aquest matí l’Oficina de Promoció.

Maria Josep Amigó ha destacat la importància “d’acostar a la ciutat de València els atractius dels municipis, sobretot els que no estan prop de la capital” i ha ressaltat la labor que realitza el Patronat de Turisme “per donar a conèixer l’àmplia oferta turística dels pobles del País València”.

Moncho ha donat la benvinguda als dos municipis i ha convidat “als valencians i turistes a visitar l’Oficina i descobrir dues localitats que compten amb una oferta completa i variada amb patrimoni, monuments i naturalesa i així, preparar les seues escapades”.

D’altra banda, l’alcalde de Paterna ha agraït a la Diputació la cessió de l’espai per a “donar a conèixer els nostres atractius. Volem que tant els ciutadans de Paterna com la gent de fora descobrisca les nostres tradicions com la cordà, el nostre patrimoni històric, la nostra oferta cultural i la nostra gastronomia”.

Paterna informa sobre les seues rutes gastroturístiques i els seus principals atractius turístics com la Torre àrab, el Museu Municipal, “les Coves del Batá”, el Palau dels Comtes de Paterna, el Calvari, l’Església de Sant Pere, el Parc de la Vallesa i els Molins de Paterna.

Segons l’alcaldessa de Vallada “la Diputació ens ha brindat una magnífica oportunitat per a mostrar els nostres atractius turístics. Vallada compta amb paisatges espectaculars, amb la gruta dels sumidors i amb una magnífica gastronomia que volem donar a conèixer”.

Vallada promociona el seu casc antic, les seues rutes senderistes, la zona de la “Saraella”, el “Túnel del Sumidor” i el Paratge de les Ermites.

Durant aquests dies, s’oferiran degustacions gastronòmiques de dolços típics de paterna com els “cachaps” i tastes d’oli i de cervesa artesanal de Vallada.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, de 10:00 a 14:00


Agenda d’esdeveniments