Ontinyent i Banyeres de Mariola copen els primers premis del Caça i Bolets de Bocairent patrocinat per València Turisme

  • Pilar Moncho reivindica la gastronomia com a línia estratègica del Patronat de Turisme en la novena edició del cèlebre concurs celebrat en el Maset Ferrero de Bocairent
  • Divuit restaurants han participat en la cita gastronòmica impulsada des de la seua creació pel Patronat de Turisme de la Diputació de València

28/11/2016
La vicepresidenta del Patronat de Turisme-València Turisme i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho ha lliurat avui a Bocairent, al costat de l’alcalde Josep Vicent Ferre, el primer premi del IX Concurs Caça i Bolets al Restaurant Llámame Lola d’Ontinyent. El segon premi ha recaigut en el Restaurant La Seu de Dénia i el tercer ha sigut per al Restaurant L’Home del Sac d’Aielo de Malferit.

En la modalitat de “Borreta”, el primer premi ho ha aconseguit la Venta El Borrego de Banyeres de Mariola mentre que el segon premi ha distingit al Restaurant Avinguda 2.0 de Massamagrell i el tercer premi ha sigut per al Restaurant Palau del Duc de Sagunt.

Un total de 18 restaurants han participat en el ja consolidat concurs “Caça i Bolets” de Bocairent, celebrat en el Maset Ferrero i que, des de la seua creació, fa ja nou edicions, compta amb l’impuls i el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de València-València Turisme i amb la implicació directa de l’hostaleria bocairentina els qui s’han encarregat de l’elaboració de l’esmorzar oficial del concurs.

Després de lliurar els primers premis, Pilar Moncho ha reivindicat que la gastronomia és una de les línies estratègiques del Patronat, “perquè és un actiu econòmic de primer ordre, que hem d’ajudar a convertir en actiu també turístic”. “No cal oblidar que som el que mengem, i des de València Turisme prestem el suport a certàmens com el Caça i Bolets que reivindica el producte i la cuina autòctons i tradicionals”, ha destacat la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació.

En la seua intervenció, Pilar Moncho ha recordat la figura del recentment desaparegut Vicente Blasco Infant, membre del jurat d’aquest concurs durant diverses edicions i membre del Consell Rector del propi Patronat de Turisme.


Agenda d’esdeveniments