Més de 100 turistes estrangers participen en la primera setmana del “València Summer Day”

  • La proposta turística del Patronat Provincial de Turisme de València i l’Ajuntament de València uneix el cap-i-casal amb vuit destinacions comarcals
  • Els primers viatgers del projecte pilot puntuen l’experiència amb un 4’5 sobre 5 i destaquen l’avantatge de conèixer “el gran valor patrimonial i gastronòmic” de les comarques valencianes

05/agost/2016.- Més de 100 turistes estrangers han participat en la primera setmana del “València Summer Day”, el projecte turístic pilot engegat conjuntament pel Patronat Provincial de Turisme de València, a través de la seua marca turística València Turisme, i la Fundació Turismo Valencia de l’Ajuntament de València. Aquesta iniciativa compta també amb la implicació dels empresaris turístics locals.

“València Summer Day” proposa gaudir d’un dia fora de València ciutat amb vuit experiències a Gandia, Llíria, Cullera, Sagunt, Requena, Ontinyent, Bocairent i Xàtiva. Així, un autobús connecta València ciutat amb vuit destinacions comarcals en cadascuna dels quals el viatger gaudeix d’un dia complet amb visites guiades i esmorzar inclòs.

Satisfacció puntuada amb un 4’5 sobre 5

Els primers viatgers del projecte pilot han puntuat l’experiència amb un 4’5 sobre 5 i han destacat l’avantatge de conèixer “el gran valor patrimonial i gastronòmic” de les comarques valencianes.

Aquestes excursions diàries o “Day Trips” ofereixen interessants propostes amb eixides de dilluns a diumenge, des d’avui fins al 30 de setembre. Tots els tours tenen l’eixida en la plaça de l’Ajuntament de València, enfront de la Tourist Info.

El programa inclou el desplaçament amb autobús, la recepció de visitants en els punts de destinació, les visites guiades, entrades i esmorzar. Els Day Trips poden adquirir-se en les Tourist Info de la ciutat de València.

Experiències per a cada dia de la setmana

“València Summer Day” dedica el dilluns a Gandia i “Els Borgia”. Els viatgers passegen pel centre històric, originari de l’època de Sant Francisco de Borja: Prado i Raval, on s’assentava el barri morisc en època dels Borja, la Casa de la Marquesa González de Quirós i els seus jardins, la Plaça Major amb l’Ajuntament, la Col·legiata de Santa María i l’escultura de Francisco de Borja, així com el propi Palau Ducal dels Borja, un dels edificis més emblemàtics de la família Borja.

Si els dilluns és el dia de Gandia, el dimarts es reserva a la “Simfonia de Cultures” proposada per Llíria, l’antiga ciutat íbera coneguda com “Edeta”, i els dimecres a el “Mar de pirates” de Cullera, el cap dels quals va servir de refugi al pirata Dragut.

Sagunt, la ciutat que va plantar cara a les tropes de Cartago en el 218 a.C, és la destinació dels dijous, des del pròxim 4 d’agost fins al 29 de setembre, mentre que el divendres serà el dia enológico amb “La frontera del vi” dissenyada per Requena.

El cap de setmana, el bus de el “València Summer Day” ofereix eixides a Ontinyent i Bocairent, els dissabtes, i a Xàtiva, els diumenges. Els viatgers podran gaudir d’una experiència festera a Ontinyent, conèixer “La Pedra Viva” de Bocairent, i les mil fonts i el castell de Xàtiva.